Cross-over: Helen Davis

img_0969

Na een aantal jaren in de mode industrie gewerkt te hebben in New York, keerde Helen Davis terug naar Atlanta en begon daar haar bedrijf Helen Davis Interior Design, dit heette eerst H&H Home. Haar cross-over is duidelijk terug te zien in haar werk. Elk project verteld als het ware een verhaaltje, als een goed samengestelde outfit, compleet met accessoires.

 

Buckhead loft
De loft van Helen, die in Buckhead gevestigd is, laat haar speelse gebruik van kleur zien in combinatie met licht en het gebruik maken van de ruimte. Een paar Bull Nose Cylinder tafellampen belichten beide zijdes van het bed en een porseleinen Yue Double Gourd tafellamp voegen zich samen met de kleuren en materialen die in het gehele appartement terugkomen.

Ellwood drive
De schoonheid van symmetrie! Helen koos voor een paar Gaiois tafellampen in combinatie met een Audrey Flush Mount plafonniere in de kleur Natural Brass, voor haar inschrijving voor Ellwood Drive.

 

Helen gebruikte een mengeling van verschillende paarse tinten in de eetkamer op de stoelen, vliesbehang op de wand en als verlichting heeft ze gekozen voor de tijdloos elegante George II  kroonluchter.

Het neutrale pallet van deze gezellige slaapkamer is voorzien van een vleugje glamour door de Trillion Flush lamp. Vintage – geïnspireerde nachtkastjes naast het bed zijn gecombineerd met quartz en vergulde Crescent tafellampen.

 

 

Plaats een reactie